Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isad

Flörten på
bussen
dog
när ögonen
prioriterade
mobiltelefonen

Förgäves
blinkar
nysminkade
ögonfransar

Massidiotin
sprider ut sig
när alla får sina
fem minuter i strålkastarljuset

Välutbildade bartendrar
sätter fingrar i halsen
bakom b kändisens rygg

Framtiden är här
men den
kommer bara tvinga oss
att ta ett steg tillbaka

Andetag
är trots allt skönt
att svälja ner




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 22:23



Bookmark and Share


  PPQ
en fantastisk och urtypisk "ola-text" på det där sköna sättet
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan