Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture from INTERNET


Svårt att sluta

Har aldrig tänkt att det kan vara enkelt
att sluta tänka om och om igen om dig.

Har aldrig tänkt... Jag känner mig så fläckigt
och smutsig, glömd... Jag känner inte mig.

Jag går förbi som främmande på gatan.
Min blick är tom och blind och glider fort.

Har alltid tänkt, jag kunde lösa gåtan
om mig och dig... Men lösning är självmord!

Har aldrig känt att jag har gått i vilse,
jag alltid trott att jag är på en rätta väg.

Allt är spegelvänd som spektrum genom linsen
av själens smärta, ensamhet och svek...

14.09.2012




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP