Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Total avsaknad av humor?

Högskolan i Gävle använder i sin reklam för sjuksköterskeutbildning en bild på en sjuksköterska vars ansikte är en blandning av en kvinna och en man, kroppen klädd i snäv rock, vita handskar, strumpeband och en hätta på huvudet.

Reklamombudsmannen (RO) har nu dömt ut bilden som sexistisk och nedvärderande för yrkesgruppen.

RO är en oberoende stiftelse som bl a sysslar med att "vägleda och informera om vad som är god marknadsföringsetik", enligt egen utsago.

Måste det tvunget innebära total avsaknad av humor?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 288 gånger
Publicerad 2012-09-14 20:47



Bookmark and Share


  Håkan Wiklund
Larz, eftersom jag själv inte är i total avsaknad av humor låter jag Din kommentar passera.

Den är nämligen tämligen svår att ta på allvar.
2012-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Gävle är i total avsaknad av humor.
Folk här är paranoida, elaka och dumma i huvudet.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund