Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad driver en människa?


Något om längtan






Avtäck min själ





Fri vers (Fri form) av Anna Vinterstjärna*
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 21:51



Bookmark and Share


    lenakarin
All vår önskan o vårt hopp..
Någon, någongång, ska kunna just det.
Snyggt!
Gillar din fåordighet
2013-01-11

    ej medlem längre
Tre små ord som känns som en mild utandning och en svagt sökande flämtning som uppfyller hela världen med sin längtan. Långt därinne i själen finns något hemlighetsfullt och vackert som ingen riktigt tycks lägga märke till och som man bara väntar på att någon ska upptäcka, men alla de ljuva känslorna tycks förbli fördolda eftersom ingen inväntar det svar som man skulle vilja uttrycka. Det finns något heligt där djupt i det inre, något mjukt, skört och sårbart som man inte direkt kan se utan bara stundtals ana, och som kräver så mycket ljus, värme och tillit för att blomstra och komma till sin fulla rätt. Lite grann så känns det som att den här kortfattade texten överlåter sig och lägger sig i någons ömsinta händer med förhoppningen att bli väl omhändertagen och accepterad. Dess längtansfyllda och lätt melankoliska tilltal pekar i alla fall på ett utmärkt sätt på några av drivkrafterna som efterfrågas i den undrande ingressen.
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Vinterstjärna*