Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människametall och skogsjord





Skog, jag ser dig
och ibland, en eldstad



Jag är så långt borta
i mörker och kyla
att ljushålen efter
er, människor
måste fångas
bli till spår och värme



Skog, jag ser dig
och ibland, en smed



Jag är så nära
i ljus och skugga
att slagen mot
era städ, doftar naket
blir till gestalter
av luft och metall


Skog, jag ser dig
och ibland

en människa









Fri vers av Anna Vinterstjärna*
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-24 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow

jag vill också se skog
ingen förvillning

2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Vinterstjärna*