Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är så lång





Skymningsbarnet springer ifatt mig
över dom nu döda åkrarna
sticker ned sin mörka hand i min djupa ficka
och utropar; Aha! och gör en rörelse med sin fria hand
för att fånga och visa upp mitt allra sista sommarminne










Fri vers av Anna Vinterstjärna*
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-14 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det pågår sånt sprudlande i skallen min
när jag läser den här omvälvande dikten din

jag vet inte vad det är,
men jag vill ta med mig dikten och minnas den alltid.
2013-01-15

    ej medlem längre
utan like
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Vinterstjärna*