Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCHACKSPELARE I FOPPALAND

Nästan alla spelar hockey
Jag flyttar en springare

Jag är en legal utomjording
En schackspelare i Foppaland

Glöm aldrig att vara dig själv
oavsett vad de andra säger

© Christer Johansson 2012-09-15









Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-15 00:02



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Bingo.
2012-09-17

  Mattias Alveteg (Lavtege)
En dikt som andas integritet. Applåd
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP