Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar det verkligen aldrig slut?

Varje dag, varje kväll, varje tillfälle, varje liknelse, varje upplevelse, varje allt...
önskar att det hade varit med dig.
Varje gräl, varje stolt tillfälle, varje skratt, varje tanke, varje doft, varje känsla, varje allt...
önskar att det hade varit med dig.
Femton år av vetskap om femton år av saknad. Varje dag, varje kväll.

Tar det aldrig, aldrig slut?

Oförstånd då om det idag inte alls självklara. Önskar att jag vetat då vad jag vet nu. Felval gjorda. Ej reparerbara. Förstod inte bättre eller tänkte inte tillräckligt?

Bekanta i drivor, vänner överallt och låtsade kärlekar blir till dagar, kvällar och nätter av aktivitet i överskott och sömn i osannolikt underskott.

Tack... för den tid vi fick och för vackra minnen.
Tack... för alla skratten och för vänskapen.
Tack... för allt du gav och för den största av kärlekar.

Tack för all visdom jag önskar att jag hade haft då.

Jag kommer aldrig, aldrig att glömma dig. Det har jag sedan länge förstått;
I det ögonblick du försvann visste jag precis hur länge jag kommer att sakna dig: Alltid...

Karin Maria - Saknar, saknar... nåt så jävulskt.

Det tar aldrig slut...




Fri vers av felval
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-02-10 00:57



Bookmark and Share


  glittertindra
starka känslor du skriver här... en sådan saknad river och sliter...
2009-11-18

    Clari
Så otroligt stark, man blir andlös av alla de starka känslorna.
2006-02-19

    Nicklas VIP
Smärtsamt. Jag lider innerligen med dig =/

Jag kan säga att en så pass liten sak som att när flickvännen åker hem (vi bor inte i samma stad) så kan jag ibland känna mig sorgsen. Jag tänker att jag inte tog vara på helgen bättre, eller att jag inte sa att jag älskade henne en 54:e gång den dagen.

De är en liknande känsla, när man saknar sin käraste på det viset.
Men att sakna någon så som du beskriver, hoppas jag att jag aldrig får uppleva och jag lider med dig och alla andra som får uppleva det.

För övrigt var det bra skrivet med starka känslor och budskap.
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

felval