Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om den bästa glömskan kunde stå mig bi

Solljuset når in genom springan i gardinen
Kisar, vänder mig om, tänker - igår var en bra dag
Full av nya människor, utmaningar, vinster och succéer
Skratt, Glädje, Vänskap och Segrar
Ryggdunkningar och Hyllningar - Det gjorde du bra!
Och så det bästa: Tack för att du gör oss bra!

Energi som föds ur desperation
Vill glömma men kan inte!
Kan glömma, men vill inte?
Jag är ju bäst på mycket,
Varför då inte gå vidare?

Giv mig styrka att byta framgång mot glömska
Giv mig styrka att glömma så jag får vakna,
Vakna och känna äkta glädje när jag vänder mig om,
Kunna kisa genom springan mot ett nytt, annorlunda ljus




Fri vers av felval
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-18 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felval