Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av livet

Vinden tar i tappar nästan andan
Mössan åker på sned
Rättar till den

Färger av brandgula nyanser
Ner mot brunt seglar genom luften
Hösten är här med dom vackraste färgerna som finns

Stegar mot skogens lugna vrå
Med dofter av mystisk mylla
Två korgar svamp eller bär

Visslar en liten melodi från förr
Ekorren med en nöt tittar nyfiket på
Saker från jordens skafferi är snart slut

Då kommer täcket
Den vita fluffiga gåvan
För alla små

Ekot av skratt i varje backe
Ja även hunden vill vara med
Sen till lägereldens värme man dras

För att ta en korv eller två
Stjärnorna tänder sina vägvisare
När man mätt vandrar hem genom natten

Imorgon är det en ny dag
Med nya händelser där ute i vår natur
Kanta den kärleksfullt med dagliga äventyr

Så har du en underbar morgondag
Följt av flera njutningsfulla dagar som kallas liv
Bara du öppnar ögonen för att se stressa inte jag ber



Lynx © M




Prosa av Lynx63 VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-15 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, man ser liksom allt framför sig.
2012-09-21

  Ljusletaren
Ser alla dina berättande bilder och njuter.
Måste bara bokmärka denna talande text/ kram
2012-09-17

    ej medlem längre
Ja, va trevligt...
2012-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Jag ler när jag läser dina fina ord...
2012-09-15

    ej medlem längre
Njuter av dina ord..som bjuder på så många känslor
2012-09-15

    ej medlem längre
tycker om denna text! bra..
2012-09-15

    Ken Cassel
Åh, vad jag njuter av att vinden blåser mössan

min på sned

Rättar till den..:)

Bra Lynxen

Kramar
2012-09-15

    ej medlem längre
Härligt! Kände höstglädje
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP