Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel tid

Såg en dödsannons
inger annat
hörde inget
ingen sa nåt
Hur ska jag kunna TRO på det?

Försvann du bara?

Vad ska jag göra nu?

Kan inte nå dig




Fri vers av rosa
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-16 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ledsamt ,
2013-02-06

    ej medlem längre
Gör ont.
2013-01-16

  Ninananonia VIP
Berör..
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rosa