Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedan är ett citat, men jag vet inte vilken begåvad person som har skapat dessa rader. Vet ni ?


Mobbing i ett vuxet samhälle

Det finns vissa som alltid verkar vilja skapa
konflikter och söka andras fel.

Men glöm inte .....

Striden dom kämpar är inte med dig
den finns inom dem




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-16 23:42



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag anser att dom skadar sig själva, genom att inte låta den egna smärtan gå ur..
2012-10-01

  Lynx63 VIP
Klappar händerna busvisslar.
Hurra va denna text slog huvudet på spiken.
Har själv skrivit något liknande i min text.
Vuxen frys.

2012-09-17

  Annika Persson
Mobbing kan inte definieras som vuxenbeteende,
utan hör hemma i barnens sandlådebeteende -
"du tog min spade" "nä du tog min", och att
slåss med fula metoder.
Vuxenhet för mig är, att kunna samtala,
att veta, att alla har en plats någonstans,



2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP