Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte, av ULJO, inspirerade till kommentaren. Ibland kommer kärleken till en upplevelse oanmäld.


Kritik på en text (866) - Något litet om det underbara med att läsa









Det känns som att det inte går
att vänja sig vid att läsa dig
dina texter.

Det känns som att öppna en ny sida
ur en ny bok varje gång
fast det är samma författare.

Så lika är texterna
för var känsla läsaren fylls av, ändå
som första gången varje gång.

Det som inte verkar fungera
med kokain
verkar åtminstone funka med poesi.

Det repetitiva
i upplevelsen
av nyhetens behag.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-21 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP