Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver, andas.


Spring

Jag har glömt bort vem jag är
och var jag är på väg
Går i deras fotspår
men åt andra håll
och det börjar bli kallt nu
Minnen som inte är minnen
utan bara ord och bilder
från någon annan
Det är min tur att springa
försvinna dit ingen annan varit
men det börjar bli för kallt nu
Allt gör ont




Fri vers av krigszon
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-09-17 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon