Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkelslut

cirkeln är sluten
förståndet ränner runt,
mäter innerdiametern
samma summa
om och om igen

det lilla livet krafsar
oförtröttligt
i hopp
om ett litet hål




Fri vers av rosa
Läst 438 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-09-17 18:24



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken pärla!
2015-01-18

  Jerry Linder
Det kan inte hjälpas, måste skriva några rader:
Min mamma kunde inte hålla sig, tanken for runt i hennes skalle.

När jag låg i magen sparkade jag som hunden på gården, han hette Jerry,
och därför kallade hon fostret för Jerry. Det visade sig 60 år senare att
Jerry nummer ett var Jack Londons hund...så det kan bli.

Det var inte meningen att jag skulle heta Jerry, men tanken snurrade till sig och mamma sa ähh inför prästen och han sa: - se´n då!

Mitt namn är Jerry efter Jack Londons hund med samma namn.

Nu blev det så där igen. Dina rader ger mig minnen...kom igen bara...
2013-08-06

  Rune Thorsell
Envar som någonsin ägt en hamster känner omedelbart igen detta
2012-12-11

  crystal
fyfan vad bra.
2012-10-30

  vera gade VIP
...i hopp om ett litet hål! där satt den!
2012-10-05

  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet!
2012-09-18

  Ninananonia VIP
Kan förstå den här känslan i detalj... tycker om hur du skriver..
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rosa