Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hår

Håret faller ner, glatt, långsamt
Det skimrar
Det vrider sig runt sin axel
Just din axel
Det skärmar mig från dig
Mod ger det mig
Mer mod än jag hade innan
Luften är vår

Jag rör din glans och det mjuka
Insuper allt förutom det sjuka
Fingrarna följer den tråd som vrider sig på dig
Håret slingrar sig
Så stöter jag på en knut, mina fingrar, mitt mjuka
Det är bara att rycka kvar för att avsluta
Men rycka gör ont för oss båda
Mitt mjuka mot ditt fasta
Jag rycker och du darrar till

Ett hål uppstår
Du skymtar mig genom ditt hår
Du ser min sanning, mitt sanna jag
Du verkar leta förgäves efter mig, ditt behag
Du letar dig förbi och försvinner
Jag sitter där endast tyst
Tills dess du bara är ett skimmer
Som rör sig längre och längre bort
Borta för gott




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-18 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski