Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta

Ursäkta, men jag tror inte du är klok
du sitter nästan still
på din stol
och gör dej till,
du tror du spelar med
i det globala,
inte alls så banala
scenariot

Ondgör dig och spyr svavel
- allt du hittar genom din
skärmade blick, utifrån
din stol
- allt du ser som inte behagar
som du ständigt beklagar
där du sitter still
på din stol




Fri vers av rosa
Läst 538 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-09-18 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow detta var en text som avväpnar
svårt inte ta in detta
2015-01-21

  KattenKin VIP
Mitt i prick!
2013-07-29

    ej medlem längre
Starkt skrivet!
2013-01-27

    ej medlem längre
skönt paradoxal
på´rom bara, på´rom!
2012-12-29

  Alexander Gustafsson
Perfekt!
känner igen mig...

2012-09-26

  Jan Simonsson
Jo tack... Man ber om ursäkt tillbaka. Träffande.
2012-09-25

  Ola Rydberg
Bra käftsmäll !!
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

rosa