Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

analys

Om man gör ett
problem
av sådant som
inte är ett problem

Då har man
problem




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-18 20:01



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
jo, men det är väldigt ofta som man gör just så. bra!
2012-09-25

  © anakreon VIP
Och just det problemet drabbar många!
Calle
applåderar hämningslöst
2012-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är ju onödigt...
2012-09-20

  Frökenfanny
Problematiskt !
2012-09-20

  dubbelve
Haha fyndigt!
2012-09-19

  Processan
exakt, enkelt och sant.
2012-09-18

  Svartsilver
klockrent problem.
2012-09-18

  Ninananonia VIP
:) ja det har du alldeles rätt i :) bokmärker
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan