Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten


jag har förankrat
med en fot i och en fot utanför

jag har bara
glömt vilken som är vilken




Fri vers av narcissism
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-18 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissism