Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bär på en artonårighet som är för stor för mig


se på mig mamma!
Jag skriver igen
jag skriver som om hjärtat blödde
och blodet inte var gjort av blodplättar utan av ord


se på mig mamma!
jag är stor och går sjä...

jag menar se på mig mamma!
jag är stor och ramlar själv.


se på mig mamma!
se på mig.




Fri vers av narcissism
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-18 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissism