Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland då jag skriver en text eller besvarar ett mejl eller bär hela världens bekymmer på dina axlar, då ringer telefonen här. För det är för dig att visserligen bära på all världens bekymmer och obesvarade frågor o för mig att söka lösa dem.


En något rimlig text




Solljuset sig mellan trädens blad speglar
så uppstår att spelet mellan ljus och skugga seglar

spelar upp en symfoni av ljusets dans här
i ens rum på alla ytor likt skridskoskär

underbara känslor opp i ens sinnen det väcker
tänka sig hur solens ljus långt räcker

om det blott får spela och leka som det vill
som om solens själ och ljus räcker alla till

om blott du kläder dig i dagens tavelram,
det händer någon vill ge dig en robust kram



(2012 06 02)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-06-02 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP