Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hahaha





Jag är full av skratt
och full av blickar

Så många dikter
har jag sänt dig

Ibland är jag svartmålad
och ibland
bär jag dina anletsdrag

Hahaha

Jag är full av skratt
och full av blickar

Så många fågelsånger
har jag sänt dig

Ibland en koltrast
och ibland
är jag en skatas fjäder

Hahaha

Jag är full av skratt
och full av blickar

Så många ledtrådar
har jag sänt dig

Ibland är jag dagen
och ibland
är jag kvällsröd skymning

Hahaha

Jag är full av skratt
och full av blickar

Och jag visar dig
en gåta mot en hemlighet
som börjar
med drömmen









Fri vers (Fri form) av Anna Vinterstjärna*
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig och gåtfull
2012-10-11

  Jaseph
Starkt och fritt,
som skrattet...
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Vinterstjärna*