Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Överdriven exponering?

RO (Reklamombudsmannen) har nyligen fällt en av HM:s bikinibilder från vårens reklamkampanj - modellen är för solbränd.

RO anser att reklamen "är utformad med avsaknad av vederbörlig känsla för socialt ansvar".

Anledningen är att överdriven solexponering av huden kan leda till hudcancer.

(HM hälsar och tackar för den överdrivna gratisexponeringen i media.)

Undrar just vad överdriven granskning av reklam kan leda till? Hybris?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-20 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund