Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikugåta



sida vid sida
bokstäver dansar slowfox
rösterna sorlar




Bunden vers (Haiku) av Anna Vinterstjärna*
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-21 18:17



Bookmark and Share


  Jaseph
Det finns en rytm och en melodi i
all språkbehandling...
2012-10-09

    ej medlem längre
varm och mjuk-ger en bra känsla/ m
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Vinterstjärna*