Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baby Box.till France?


Haddile föddes i juni 2010 på universitetssjukhuset i Lund som tillhör Sverige!

 

Haddile föddes i juni 2010 på universitetssjukhuset i Lund som tillhör Sverige!

 

Haddile föddes i juni 2010 på universitetssjukhuset i Lund som tillhör Sverige!

 

Spridning av baby Lådor vridbara där du kan släppa in ovälkommen mager bebis ‘Baby Kläppe”, med en skylt”Babywindow”, avbildas på ett sjukhus i Essen 25 maj 2007. "Den ”Baby Kläppe”, är en baby dropp in box, en plats där föräldrar kan lämna oönskade spädbarn anonymt på flera sjukhus i Tyskland.
SAFE Haven I USA, Heim PAL I Budapest, Tyskland, Österike, Schweiz, Polen, Tjeckien, Lettland, England,

 

i Rumänien i Bucharest bränndes över 100 barn mystisk föra året. Medan sjukvårdpersonalen var på rök rast med nyckel borttappad till inkubator rum.

 

Franska Baby Box Modellen för tillfällig förvirade mödrar sprids som kantareller i Europa,

 

företiden barn lämnades på kyrkans trappor nu finns "abandon luckorna i Frankrike och Holland där kvinnor har rätt att förbli anonyma för sina barn efter förlossningen, medan den i Storbritannien förblir ett brott att i hemlighet överge ett barn.

 

I Italien emigrant barn, rumäner, rromer, bulgarer, afghaner osv. om barnen är store en två år går med en kastrull på huvud och tvingas skrika, jag är allas pappa lilla flicka/Fru. Eller pojke... Och då köpare hänger efter med rätt att döda, krossa skalle i rituellt syfte truligen.

 

Precis som på medeltiden i många länder vi ser människor sätta lådor och hävdar att förhindrar barnamord... Baby lådor värms, som inkubatorer där du kan överge spädbarn utan rädsla.

 

Jag undrade när jag såg den här flicka misshandlad, överlämnad efter 20 dagar födelse och sedan genomsökt via ambassaden av en anonym kvinna som påstår sig vara äkta mamma?

 

Om migrationsvärket viste vad innebär kriminella eller gynekopater? att visa kvinnor efter förlåsning får tillfälliga förviringar, och stänger mjölk gångarna och skakar barn tills for hjärnskador

 

Eller växer inte mer.

 

gör separation som ingenting har hänt och lämnar alt lyx villa, man, bil och bot…

 

Jag tror inte att dessa barn skall förlåta, varken nu eller senare i livet sådana mammor, om det var abandon i kriminellt syfte eller sjukfall!

 

Dessa barn är och förblir svenska statens barn i det land där har fötts och skadats!

 

"Haddile"Flicka är Sveriges barn precis som kronprinsessa Estelles och vilken som helst minderårig barn utan förmåga försvaras sig för den här grymma världen politisk kannibalis;

 







 

 

 


 

 




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-21 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP