Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdag, ljuset förlöstes


jag föddes till att vara värdelös
för inte en enda stjärna lyste
trots att jag skrek hela himlen svart
när jag var den så kallade gryningen




Fri vers av Morrhoppa
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-22 01:10



Bookmark and Share


  Svartsilver
en välskriven dikt.
2012-09-22

  Annika Persson
Du är en stjärna, morra på.
2012-09-22

  Annika Persson
När du morrar, morrar du med inlevelse?

2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Morrhoppa
Morrhoppa