Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse



Varför är det så svårt
att erkänna
att man vill bli sedd
hörd
och tagen

ett så mänskligt och förringat drag

och även när vi blir det
är det ibland svårt
att se det
höra det

ta det
Erkänna




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-22 10:38



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol