Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om flugorna

Någonstans där ute
Dansar flugorna nattens studsande dans
Runt vissa lampor och ljus varnånstans
Vi sitter på den stilla makten
Att ta ifrån rörelse och brus
Ja, till och med att låta överge hela hus
Så kom ihåg detta nu
Hitta inte på bus
Det finns ingen anledning
Att agera lus
Vi må ingå i cirklar stora och små
Men tro inte att vi inte kan ställa allt på tå
För oss själva
Ja, vi kan vara så djärva
Att sista kapitlet flugor om oss skriva
Då de får tid att fördriva
Vilket inte ofta händer
När man harmoniserar med alltings ände




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-09-22 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski