Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

Det började med en låga...

Lågan i mig väckte
en nyfikenhet som
fick mig att våga -

Våga prova något annorlunda
och nytt.
Vidga mina vyer.

Lågan brinner -

Brinner för det jag gör och
får mig att känna att jag gör det rätta.

Lågan blir en glöd -

Glöden att fortsätta
och aldrig vilja sluta...




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-23 10:15



Bookmark and Share


  Julio VIP
Härlig värme
2013-10-08

    ej medlem längre
Må elden aldrig dö
2013-09-04

    ej medlem längre
underbar!
2013-03-22

  Ninananonia VIP
Härlig är din låga :)
2013-03-02

  Amanda Lantz
Superbra skrivet! Väldigt fin
2013-01-26

  M M Mannheim VIP
Vilken härlig känsla du har att uttrycka dig! Du skriver så jag verkligen kan känna din glöd.
2013-01-25

  Federico Romano
Bra bilder på dina dikter, är i grunden konstnär & när jag ser två konstarter som är kompatibla blir jag glad..
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson