Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silent treatment


Silent my love don't say a word
it's dinner time and I'll feed you
let me offer you my silent treatment
soft lips with strawberry flavor
playful exciting swirling tongue

Shhh...
my darling don't say a word
Just eat.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-03 11:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Silence is golden" (Brian Poole & The Tremeloes)
2014-01-03

  Lars Hedlin
Bra starkt och vackert ,)
2014-01-03

    basen
så sensuellt! / applåd.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson