Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gillar inte vintern av olika skäl


Han tar min färgaglädje

Nu dagen bliver längre
och mörkret lägger an
i huv'et blir det trängre
och jag blir aldrig van
vid dagar som blir korta
blomsterna helt borta

Skogens gröna träd
hamnar i ett svartvitt foto
Bore den store
han kommer när han vill
och tar min färgaglädje
och värme från min själ

Bore vill jag mota bort
men hur ska det gå till
han gör ju som han vill

Jag får fly som vanligt
uti fantasiens varma ro

Där blir jag i min lugna vrå
tills våren knackar på




Fri vers av Anita Brännström VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-24 11:00



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Sånt pricksäkert poem, känner exakt lika ju. Väntar på våren. Tvi kung Bore!!
2012-09-24

  Drömfångare
Som vinterälskare fastnade jag för denna mening "Skogens gröna träd
hamnar i ett svartvitt foto", vilken jag tycker har en vacker poetisk klang över sig.

Trots att du egentligen inte menade detta som något bra xP
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP