Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scary moments.

Jag kommer hem.

Jag tränar,

 väntar-väntar

säjer tyst en bön

 Innan jag klättrar på tunnelbanan tåg.

ofta du väntar
så som herres tjänare väntar
förlorade mot ond ande
utan straffa:

 Mig,

Dig,

Varandra,

 Bara vara glada ses ingen.


För stunder klockor dagar och nätter jag blir sen.

 


Du är bara ett troget porträtt
Jesus
många gånger länge gått ur tiden
genomsöktes igen

 ville.
förfluten tid

som en källa

för höstlig

Kallt vatten på våren.

Jag ber,
dyrka dig i mina tankar.
när jag är i en förfluten,

 mörka och obeskrivlig stunder


Scary moment:

 Tåget fel signal förstå!

Gud du har fastnat på mina tankar,
vet inte om andra helgon gillar det!


men du är som ett gäng helgon osynliga
Jag älskar dig,

ber jag dig att inte lämna mig ensam
i det tomma livet underjordiska vägar.

Vi passerar fram till destination…

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-24 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP