Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekorer och andra dårar

Så har då Björklund bekänt färg
ge dem lön
mer betalt
men bara om de lyder
anpassar sig
blir som oss

skrattar gör jag
efter femtio år som lärare
med kärlek för barnen
deras utbildning
och välgång

Svensken
väljaren
novisen
går nog på´t
förblindas

för kronor och ören
karriär
steg och mått
bestämmer
i alliansens värd
ditt värde

Jan Björklund
dummare än dum
rent av ondskefull
i sin naivitet
men applåderad
av dårar

min texct lär inte kommenteras
tig tyst
låtsas som det regnar

när sanning sprids

Halleluleja




Fri vers av Förundrad
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-24 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förundrad