Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"tvålen" med dom kalla ögonen


Herr REINFELDTS och hans regerings CYNISM




På 6 år har klassklyftorna ökat dramatiskt, det är dom som har arbete

som premieras, resten, var fjärde svensk, ignoreras, går på taskigt lågt

socialbidrag eller A-kassa. Är det här samhället vi vill ha, med bristande

solidaritet och empati? KD, vilket skämt, så kallade kristna människor

som sitter med i en totalt hänsynslös regering! Och alla dessa medelklassare

och arbetare som röstade blått, dom tänkte bara på sej själva.

Val om 2 år, och jag ber för att folksjälen ska vakna, och egoismen avta.

Jag känner av vreden under ytan i det här sjuka landet, det kokar!

Upp till kamp emot kvalen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-25 17:54



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja och det mest tragiska är de som INTE befinner sig bland de rika som röstar på dem och tror de kan få ut nåt av det...
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna