Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Esplanadgatan.


Tonårings lösning(solution)

 

Jag läste en dikt i åtanke
övergivits,

 Av en high Scholl student på en buss bänk.
skrivande är dynamisk
med motvilja och skiljetecken tjock stil.

dikt på en bit gult papper,
inklusive

Kärleksförklaringar.

 Jag rodnar,
denna vandring som i definitionen

Mellan tonåring till manliga drifter.


social poesi…

 

Välkommen.

när kom på mode
Om du känner för att dansa
dansa för åskådare?

Eller för dig själv

 Vad som helst och när som helst.

och börja med första bästa plats

 Bus eller tåg stationen.

Du har skapat en rörelse

 en dröm att våga utrycka sig

i kropp och själ.

Jag applåderar

Fast

Buss föraren som kommer i tid,

 För att du bara försvann.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-09-25 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP