Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTRUKTIV skam





Alla människor har väl anledning att känna skam någongång

Men det finns ju en konstruktiv och en destruktiv sådan

De som aldrig känner skam, borde vakna upp i självinsikt,

vi är bara människor, och synden är vår arvedel




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 20:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
klokord
genom att se kan vi förändra det vi gjorde...inte upprepa
2012-09-25

  Katinka VIP
Bra med perspektiv, klokt diktat.
2012-09-25

  Ninananonia VIP
Klokt...
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna