Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens signaler

En tryckande känsla av ett flytande krav,

Låter allt stanna upp för att finna kravet,

Det brinner, det brinner utan massa och utan syre

Hinder är starka och skarpa,

Vatten bromsar och leder kravet genom kroppen till dina svällande sinnen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill