Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven av min farfar Harry Brandhill 2000.


Skrivkonst

Hur kan man skriva så vackert,
Så kort, så uttrycksfullt.
Varifrån komma orden,
som inte skrivits förut.
Hur länge jag än söker,
är de svåra att nå.
Ord som sätta i vårt sinne,
för livet stannar de kvar.
Jag söker och söker,
och pennan, flyger fram,
men orden att minnas
de enkla jag inte fann.
Men ord som så enkla,
men som säger allt.
När ingen förklaring,
nöds att ge, och ingen
mig skall fråga om mer
som ej fanns där.
Hur kan man skriva så vackert,
att nöjd det är att se,
men att jag länge skall söka,
med hopp att min penna ge,
just de vackra orden,
om det kan jag be.




Fri vers av Torbjörn S. Brandhill
Läst 248 gånger
Publicerad 2021-10-23 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill