Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit och om ett tag

En bit och om ett tag,
Ett steg i tag,
Du är där kanske om ett tag,
Kan du vara där om ett tag?
Jag hoppas du detta kan ta
och inte bara sveper bort det till om ett tag,
För mig tog det inte ett tag,
Jag besegrade allt innan ditt svepande och bortförklarande tag,
Vi kanske kan ta ett steg framåt innan droppet kommer innan detta tag,
En bit i taget, stunden där innan ditt ”om ett tag”.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-12 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill