Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taxi!

Ta mig härifrån

När benen inte bär, kroppen inte vågar,
kylan kommer nerifrån - svetten rinner och hela systemet rebellerar.

När jag är fast igen - någonstans - var som helst.










Fri vers av rosa
Läst 511 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-09-25 21:54



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Känns igen som något man helst vill glömma.
2015-02-06

  Jan Widströmer VIP
Kort och väl summerat om det desperat mänskliga.
2013-01-11

  Människa
Kort och skönt. Uppskattar när folk vågar skriva kort.
2013-01-06

    ej medlem längre
bara nånting rör sig, bortom?
2012-12-16

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-10-27

    ej medlem längre
Starkt om - värkligheten.
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

rosa