Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit på länge, men nu fick jag lite inspiration. Kommentera gärna, är nyfiken på vad ni tycker och tänker.


Fantasin, min verklighet

Jag önskar att du fanns på riktigt
att du inte bara var en fantasibild
som omfamnar mitt inre
med påhittade vackra ord
som egentligen inte existerar här ute
i den riktiga världens fysiska rum

bara i mitt huvud finns du
och i mitt huvud kommer du
för all framtid att bli
min fantasivän




Fri vers av LillaVampyr
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaVampyr