Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte världens bästa text men jag behövde bara skriva av mig. Kommentera! :)


Flickan ingen visste existerade

Den dagen jag försvinner från jordens yta
vill jag känna att jag efterlämnade något stort

Jag vill bli ihågkommen

Jag vill gräva mig långt in i andras inre
och lämna något fantastisk efter mig

Jag vill aldrig mer vara den där flickan
Flickan som ingen visste existerade.




Fri vers av LillaVampyr
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 10:40



Bookmark and Share


  xEvviie
<3
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LillaVampyr