Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttecken


Gulbruna ängar
grässtråna böjer nacken
inför höstmakten




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-26 17:57



Bookmark and Share


  ULJO
Finstämt om den analkande hösten, som är så härlig
2012-09-30

  Linda CH VIP
Riktigt fin med riklig höstatmosfär!
2012-09-30

  Anya VIP
Ja men visst. En vacker bild frammanas. Bra!
2012-09-29

    ej medlem längre
En fin verkligt sann hösthaiku!
2012-09-26

  Lena K Nilsson VIP
Ja, nu har hösten slagit till rejält. Tycker inte om höstrusk, men gillar din haiku!
2012-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Sommaren kapitulerar. Men bara temporärt.
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP