Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch o fy


ojar mig högt
och ljudligt

över pengarna
som verkar vara bara digitala

klick, klick jag har betalat
mina skulder

eller låtit allt försvinna
någon annanstans




Fri vers av rosa
Läst 495 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-26 18:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja och snart har vi inga kontanter kvar... bankerna blåser oss. Allt går till fallskärmar och glidarbonus!
2013-07-29

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hehe ... :-)

2012-12-03

    Anneli A
Man vet aldrig, cyber-rymden är stor...
2012-11-12

  kjell-åke bearfoot VIP
Till en Taxi kanske ?
2012-10-07

    ej medlem längre
Känner igen det där...
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

rosa