Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett smutsigt helvete

Sårsargad
själ förnekad ett hem
flyr in
i heroinet
nerdragen
på smutsiga madrasser
knullad för
tvåhundra spänn

Stjärnklara nätter
utan stjärnfall
ingen möjlighet
att önska,
blodiga naglar
klöser på
knarkdörren

Den enda glöd
som existerar
är glöden
från cigaretten
om man tittar djupt in
i den så påminner
det om motsatsen
till himmel

Döden är
en trogen vän
den finns i en söndrig ven
den finns som
hopp










Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 21:18



Bookmark and Share


  evana
Känner in och känner av denna starka text, speciellt de sista raderna är mycket bra formulerade!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan