Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

För dig är livet inget värt,

En geting låter ett var dag falna,

Jag kan lova dig, det nya är inte fruktansvärt,

För deklinering av ljus är något beundransvärt,

Har du tron? Har du viljan? Ta
nu för dig,

Du är ej alltid smidig,

Du lever ännu, gör något kul,

utan smärta, utan sorg,

Det har du inte tid med,

Ta tag i känslan,

Gemenskap är grunden för en vänskap.





Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-26 23:02



Bookmark and Share


  Federico Romano
Talande dikt om vänskap/ kärlek, kan inte säga något annat än att stämma in..
2012-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Men vad är grunden för gemenskap?
Är det inte sanning och ärlighet som utgör grunden blir gemenskapen bräcklig och vänskapen falsk.
2012-09-27

  mare VIP
" Gemenskap är grunden för en vänskap " Bra !
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill