Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga handbojor. Utan nostalgiska skäl.

Vill ogärna släppa
tampen till min drömbåt
kopplet till min heliga ko

men det är allmänt känt
att ju hårdare vi håller
ju mer vi kämpar
dessto suddigare blir bilden

och det är inte intressant
med återskapanden
föga upphetsande med
att handboja sig själv
och tvinga sig på någon
av nostalgiska skäl.

Då kanske det är bättre
att släppa korna på grönbete
och se vad som händer




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol