Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet

När jag inombords dör
så är det ganska givet
att stupet nedanför
är meningen med livet.




Bunden vers (Rim) av Tricia Johansson
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 19:19



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
intressant tanke.
2012-09-28

  Göran Gustafsson VIP
Meningen kan kanske vara att hålla medvetandets låga vid liv i en värld som annars skulle vara bara rent varande.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson