Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon visste inte men planerade


Minutiöst

Medan jag sov eller jobbade jag minns inte

Initiöst invecklat vågat men utan hämningar

Nedvärderande erotisk hård betvingande och muskulös

Undran om sinnlig närvaro desperat kanske uttråkad

Trånande i hall på golv stående i säng liggande

I djupet av dess inre strider pålen via felvänt gap

Över förväntan med lätthet grottor fylls båda till fullo

Smygande man utan självförtroende tittar själlöst på

Tidlöst slut med exploderande sats i nia bjuder extas




Fri vers av Reine Kristoffersson
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-28 20:48



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Gillar det svävande som inleder texten " medan jag sov eller jobbade jag minns inte", att du sedan låter början genomsyra hela poemen tycker jag är bra..
2012-10-02

  Sanningsägaren VIP
Yes even better!
2012-09-29

  Sanningsägaren VIP
däremot klarar den sig bra utan bild
2012-09-28

  Sanningsägaren VIP
gillar verkligen denna
titeln är klockren till den
berättar du liv på några rader
och det är inte alls vulgärt
jävligt snyggt!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson