Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy FAN vad jag AVSKYR den egoistiska MEDEL- och ÖVERKLASSEN!








Dessa egotrippade så kallade människor som sviker de svaga

i samhället, röstar på moderaterna som är det värsta svikarpartiet

genom historien, eller ännu värre röstar på KD, som är det största

pajaspartiet genom tiderna.

Vi lever i ett land där klassklyftorna ökar, cynismen och känslokylan

sprider sej som en pest.

Vart tog solidariteten och den mänskliga värdigheten vägen?

Jag kan inte andas i detta sjuka land, och mitt hat är glödande

som solen!









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-28 21:13



Bookmark and Share


  marie-helene
Håller med dig...
2012-09-28

  chrissie
Prisa tryckfriheten!!!,,
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna